Imagonrakennusta, rekrytointia ja uusia avauksia

Kevät tuntuu menneen kuin siivillä. Sain alkukeväästä mielenkiintoisen yhteydenoton,  joka  johti yhteistyöhön Differon ja Katri Tannin kanssa.  Tämän seurauksena teen nykyisin  töitä freelance -pohjalta myös Differolle. Differo on konseptitoimisto,  joka konsultoi asiakkaitaan markkinointiin, viestintään ja sosiaaliseen mediaan liittyen.

Keskityn Differolla erityisesti yritysten imagonrakennukseen, rekrytointiin ja työnantajamielikuvan rakentamiseen. Katrin myötä minulle avautui loistavat tilaisuus yhdistää brändinhallinnan, markkinoinnin, sosiaalisen median ja viestinnän osaamisalueitani sekä sosiaalisen median rekrytointipuolen tietopohjaani. Toistaiseksi työ konsulttina on ollut antoisaa ja tuntuu sopivan minulle, sillä ongelmanratkaisu ja nopeatempoinen case -tyyli ovat aina viehättäneet minua.

Image

Differo järjestää työantajakuvaseminaarin 24.8.2012 Tampereen Technopoliksessa. Jos haluat tulla kuulemaan imagonrakennuksesta somessa ja  vetovoimaisen yritysimagon luomisesta, ilmoittaudu oheisen linkin kautta.

Tilaisuudessa on tarjolla huippuluokan puheenvuoroja. Mukaan on lupautunut Nando Malmelin A-lehdiltä, sekä VTT:n viestintäjohtaja Olli Ernvall. Innostavien esitysten ohella Differon toimitusjohtaja Katri Tanni kertoo, millaisia työkaluja Differo tarjoaa asiakkaidensa avuksi tiellä kohti menestyksekästä työnantajamielikuvaa.

Ilmoittaudu mukaan!

Mainokset
This entry was published on 2012/06/06 at 10:31. It’s filed under markkinointi, rekrytointi, sosiaalinen media, Uncategorized and tagged , , , , , . Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: