Otsikoissa

Aamulehti haastatteli minua tämän päivän juttuunsa sosiaalisesta mediasta työnhaussa. Asiasta tuli hyvä fiilis, sillä sekä Haussa.fi, että lähes kaikki asiaankuuluvat taustaorganisaatiot olivat mainittuina. Tykkäsin myös jutun sisällöstä, mielestäni toimittaja Kati Kalliosaari on tehnyt ansiokasta taustatyötä asiassa.

Myös viime viikolla pitämästäni koulutuksesta Tampereen teknillisellä yliopistolla tehtiin juttu Tampereen teekkarien Anturi -lehteen, joten medianäkyvyyttä niin minulle kuin Haussallekin on tullut tällä viikolla todella kiitettävästi!

Voi kunpa hakukoneoptimointimme olisi viimein kooditasolla tehty. Medianäkyvyyden tueksi olisi mukava saada hakuosumia enemmän. Mutta tällaista tämä välillä on, käytännön ongelmiin (erilaisiin pieniin ja suuriin, teknisiin, taloudellisiin, byrokraattisiin ja niin edelleen) saa törmätä projektissa kuin projektissa.

Mainokset
This entry was published on 2012/01/31 at 15:13. It’s filed under CV, Haussa, sosiaalinen media, Sosiaalinen media rekrytoinnissa and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: